Frisse blik sessie

young professionals, frisse blik sessie

Heb je last van stress en een gevoel van onrust?

Worstel je met een gebrek aan zelfvertrouwen of heb je last van onzekerheid?

Kamp je met problemen met je leidinggevende en/ of collega’s en weet je niet hoe je verder moet?

In een ‘frisse blik sessie’ kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Ik neem je mee voor een anderhalf uur durende coachingssessie in het Groene Hart. Al wandelend bespreken we waar jij in je werk tegen aanloopt. Je bent even helemaal weg uit je alledaagse situatie, je kunt dingen met meer afstand  bekijken, je kunt je verhaal kwijt aan iemand die jou niet kent en ook geen onderdeel uitmaakt van jouw dagelijkse leven. Na afloop van de ‘frisse blik sessie’ hebben we jouw situatie kritisch onder de loep genomen. Je hebt nu helder waar je in je werk het meest tegen aan loopt en je weet ook wat je te doen staat om hier verandering in te brengen.

Maar ook als je momenteel geen grote issues hebt die spelen in jouw loopbaan, ook dan is prettig om één keer in de zoveel tijd pas op de plaats te maken, afstand te nemen en na te gaan waar je staat in je werk. Hoe vaak doe je dat uit jezelf? De natuur in gaan, genieten van de wind in je haren, de geur van de buitenlucht opsnuiven? Veel te weinig waarschijnlijk. Ook voor die momenten, waarop je je zinnen wilt verzetten, de stad met al haar drukte even achter je wilt laten, is een frisse blik sessie bijzonder geschikt.

 Een frisse blik sessie geeft jou

  • Meer rust, helderheid en overzicht
  • Nieuwe inzichten en ideeën
  • Actiepunten waar je concreet mee aan de slag kunt
  • Hernieuwde energie en inspiratie

De frisse blik sessie kan eenmalig zijn, of kan deel uitmaken van een regulier loopbaancoachingstraject en je kunt een frisse blik sessie ook aan een iemand cadeau geven!

Bestel nu hier eenvoudig en snel jouw frisse blik sessie

Lees hier hoe klanten de loopbaancoaching bij Young People Coaching hebben ervaren.

 

Op alle diensten van Young People Coaching zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.