Metro Nieuws

 

Je cv moet van het scherm afspatten

Vorige week verscheen dit artikel ‘Je CV moet van het scherm afspatten’ waar ik aan mee had gewerkt in Metro Nieuws. Ik vertel over de do’s en don’ts voor je curriculum vitae. Er staat overigens ook in dat Twitter alleen voor privé doeleinden wordt gebruikt. Als je vaker mijn e-zines, blogs, tweets etc. leest dan weet je dat ik dat niet zo bedoeld kan hebben :-) Wat ik bedoel is dat LinkedIn een aanvulling kan zijn op je cv en daarom met een link toegevoegd kan worden op je curriculum vitae. Voor Twitter en Facebook gaat dit in mindere mate op en hoeft dan ook niet noodzakelijkerwijs genoemd te worden. Dit neemt niet weg dat Twitter en Facebook ook zakelijk van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Hoe up to date is jouw curriculum vitae, voldoet het aan alle voorwaarden en eisen die er tegenwoordig aan gesteld worden of denk je dat jouw cv nog wel een professionele make-over kan gebruiken? Dan is een  cv check van Young People Coaching wat voor jou.

Marieke koos voor de cv check

Ik koos voor een cv check omdat ik twijfelde of mijn curriculum vitae wel goed in elkaar zat. Lezen wat je beter wel en niet op je cv kunt zetten had ik al wel gedaan, maar dat bleek toch niet toereikend. Otteline liet mij met de cv check onder andere inzien dat werkzaamheden die ik slechts beknopt benoemd had, onder het mom van het spreekt voor zich, veel nadrukkelijker naar voren mochten komen. Dat niet alleen, ze leerde me ook hoe je taken en werkzaamheden helder en concreet kunt opschrijven, zodat de recruiter wel een duidelijk beeld krijgt.

Uiteindelijk bleek ik veel meer relevante werkervaring te hebben dan dat ik me zelf bewust van was. Met de scherpe en concrete feedback van Otteline heb ik mijn curriculum vitae  nog eens flink onder handen genomen. Met mijn vernieuwde curriculum vitae ben ik nu wel klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe baan! Ik kan een cv check van Otteline dan ook van harte aanbevelen, het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaald!

Wil jij net zoals Marieke ook een cv check? Vraag nu een cv check aan en maak van je cv jouw professionele visitekaartje.

» Bestel je CV check

 

 

Deel dit bericht:FacebookTwitterLinkedInEmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>