Testimonials

Diane (Creative Manager, Amsterdam)

Het coaching traject heeft mij dichter bij mijzelf en mijn ambities gebracht. De open en doortastende gesprekken met veel persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat het echt een traject ‘op maat’ is.

Simone (Werkzoekend, Rotterdam)

Toen ik aan het traject begon, had ik echt geen idee wat ik wilde. Of, eigenlijk wist ik het wel, maar had ik geen idee hoe ik dat moest aanpakken, en of ik het überhaupt wel zou kunnen. ‘Maar waarom niet dan’, vroeg ze? Tja… Otteline heeft me stapje voor stapje in de goede richting geduwd, door kritische vragen te stellen en me een spiegel voor te houden. Door de oefeningen heb ik niet alleen mijn zelfkennis vergroot, maar ook ben ik zelfverzekerder geworden over mezelf en mijn (loopbaan-)keuzes. Heel bijzonder waren de oefeningen die anderen over mij moesten invullen. In eerste instantie best eng, maar de resultaten waren zo positief: een ware eye opener en een extra stok achter de deur om mijn hart te volgen en te doen waar ik goed in ben.

Josine (Fondsenwerver, Amsterdam)

Toen ik begon bij Otteline wist ik echt niet meer welke richting ik op wilde. Ik had het gevoel tegen een muur aan te lopen en geen kant op te kunnen. Otteline heeft mijn blik geopend en mij naar mezelf leren kijken. Ik heb leren inzien wat mijn talenten zijn, wat ik wil in een baan en het allerbelangrijkste, wat ik niet wil. Ik heb mezelf echt beter leren kennen waardoor ik nu snap waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Ik heb een veilige basis aan kennis gekregen waar ik me aan kan vast houden als ik beslissingen moet maken. En niet algeheel onbelangrijk, ik heb weer vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Met dat in mijn zak durf ik de stap te zetten naar het toch onzekere ondernemerschap!

Saskia (Consultant, Utrecht)

Na een periode van ontevredenheid en veel gepieker over mijn huidige baan en de toekomst (zonder resultaat!) besloot ik om voor een professionele aanpak te gaan en Otteline in te schakelen. Een goede keuze, Otteline beschikt over veel ervaring waarmee ze mij in mijn coaching traject goed heeft kunnen ondersteunen. Onder andere het voorhouden van een spiegel, het geven van een objectief advies en het hanteren van een gestructureerde aanpak heeft er voor gezorgd dat ik een half jaar later een gefundeerde keuze heb kunnen maken voor mijn toekomst, waarbij de coaching mij ook nog een extra dosis zelfkennis- en bewustzijn heeft meegegeven.

Afra (Junior programmamedewerker, Utrecht)

Voordat ik aan het loopbaantraject begon bij Young People Coaching, had ik er niet zo heel veel vertrouwen in dat ik er door het traject achter zou komen wat echt bij me past. Dat is wel gebeurd. Otteline stelde de juiste vragen, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen. Ik weet nu ook beter wat ik kan, en wat er bij me past. Otteline heeft een heel persoonlijke aanpak, en dat vond ik erg prettig. Ik ben heel tevreden, en kan Young People Coaching van harte aanraden!

Rowanda (Administratief medewerker, Woerden)

Mijn ervaring met Young People Coaching is erg positief. Ik wilde met een onafhankelijk iemand onderzoeken welke competenties ik in huis heb en ontdekken wat ik daar allemaal mee kan doen.
Ik wilde zonder dat anderen mij beïnvloeden een goede, weloverwogen keuze maken betreft mijn toekomst.

Naar afloop kan ik zeggen dat dit helemaal is geslaagd. Ik heb zelf moeten ontdekken wat ik belangrijk vind qua werkinhoud maar ook qua omgeving. Daarnaast spelen ook de mensen met wie je werkt ook een grote rol. Ik heb mijn beslissing genomen, zonder dat anderen mij konden beïnvloeden en ik ben erg blij met mijn keuze voor het docentschap.

Otteline heeft mij zeer goed begeleid. Vanaf het begin was het zeer relaxte en open sfeer. Ze heeft vanaf sessie één echt naar mij gekeken en heeft ook patronen herkent, die voor mij nog niet duidelijk waren. De oefenen die ze mij gaf vond ik ontzettend leuk om te doen en onze samenwerking daarin verliep erg prettig. Zelfs toen er een oefening was, waar ik niets mee kon hoefde ik deze niet te doen, ze heeft mij gewoon een andere opdracht gegeven. Ofwel: Otteline levert maatwerk!

Daphne (Communicatiemedewerker, Den Haag)

Wat te doen als je vast zit in een baan die je niet leuk vindt? Absoluut een coachingstraject starten bij Otteline. Zelf zat ik zo’n situatie en wist ik niet meer wat ik leuk vond of waar mijn kwaliteiten lagen. Samen met haar ben ik aan de slag gegaan om dat in beeld te brengen. Negen maanden later ben ik een stuk wijzer en een nieuwe baan rijker! Het coachingstraject heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf waardoor ik weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Bedankt Otteline!

Kim (Beleidsmedewerker, Den Haag)

Dankzij het coachingstraject bij Otteline weet ik nu veel beter waar ik goed in ben en wat ik wil. Dit heeft me een groot gevoel van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in mijn eigen kunnen gegeven, ook in mijn huidige werk. Otteline is heel toegankelijk, open en inlevend, maar ook eerlijk, prettig kritisch en recht door zee. Al spiegelend heeft ze mijn zelfinzicht enorm vergroot.

Ik weet nu wat ik wil in het vervolg van mijn carriere en aan welke randvoorwaarden deze functie moet voldoen. Ik ontdekte ook dat ik meer kan halen uit uit mijn grote passie: tekenen en schilderen. Niet in 1 keer, maar stap voor stap een carriere opbouwen – dat past bij mij. Ik combineer dit met mijn huidige functie die – onverwachts- eigenlijk best goed bij mij past!

Eline (Junior adviseur, Leerdam)

Door de sessies heb ik bereikt dat ik mezelf weer heb teruggevonden, weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. En misschien nog wel belangrijker, waar ik niet zo goed in ben en wat ik absoluut niet wil.

De gesprekken waren zeer verhelderend en dwongen me om ook eens met een andere bril naar mijn situatie te kijken. Ook waren de gesprekken soms confronterend en ben ik mezelf menigmaal tegen gekomen. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat ik elke keer, ook al waren ze klein, stapjes vooruit zetten en dat ik daarnaast weer positieve energie kreeg om mijn doel te bereiken.

Terugkijkend op het traject heb ik ontzettend veel geleerd. Over mezelf maar ook over anderen om me heen. Het fijne was dat ik de dingen die ik leerde meteen in de praktijk kon brengen. Zo waren sommige oefeningen een goede voorbereiding op sollicitatiegesprek of een assessments. Verder heb ik door de sessies een soort van handboekje gekregen, waardoor ik nu bewust kan sturen op mijn handelingen, gedrag en gevoelens. Hier heb ik nog elke dag vaak profijt van, zowel in m’n werk als in mijn privéleven.

Sandra (Docent, Arnhem)

Otteline is zeer professioneel, open en deskundig. Ik vond haar duidelijke, concrete en planmatige manier van werken sterk. Het geeft het gevoel dat je goed en nuttig bezig bent. Maar zij kan ook flexibel en op maat werken. Volgens mij heeft zij ook een soort zesde zintuig waardoor ze instinctief aanvoelt wat je op een gegeven moment nodig hebt.

Martijn (In between jobs, Amsterdam)

Wat ik zocht was iemand die zich kon inleven in mijn situatie, mij niet in een bepaalde hoek zou drijven en mij kon uitdagen. Op basis van de eigen ervaring van Otteline, de professionaliteit van het bedrijf en het duidelijke traject gebaseerd op het beantwoorden van de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik’, heb ik helder voor de geest wat ik zoek in een baan. De huidige arbeidsmarkt zorgt er mijns inziens voor dat je kritisch moet zijn in je zoektocht, aangezien er door werkgevers hoge eisen gesteld worden aan motivatie. Otteline heeft mij hier uitstekend mee geholpen.

Helma (Goudsmid, Utrecht)

Ik heb het hele traject bij Otteline als zeer positief ervaren. Met haar warme en open persoonlijkheid creëert zij een sfeer waarin je makkelijk je verhaal verteld. De juiste vragen en opmerkingen op het juiste moment hebben ervoor gezorgd dat ik de meeste inzichten zelf kon uitspreken. Dit is heel belangrijk omdat iedereen wel kan zeggen dat je iets kan maar vaak geloof je daar niet echt in. De opdrachten hebben me goede inzichten gegeven in wat ik nou echt belangrijk vind in mijn baan en wat voor soort werk bij mij zou passen. Ik ben heel blij dat ik het coachingstraject bij Otteline heb gedaan en ik zou iedereen die ook even niet zo goed weet of je op de goede plek zit Young People Coaching aanraden.

young professional, young professionals, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, loopbaancoaching, hoe vind ik een baan, ik zoek een baan

Tamara (Communicatiemedewerker, Waddinxveen)

Otteline is een heel fijn en warm mens die echt luistert naar je en meedenkt met je. De sessies met haar zijn prettig en je leert veel over jezelf. Je hebt meer in je mars dan je zelf denkt. En die kwaliteiten helpt Otteline je ontdekken. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggekregen en ik heb een geweldige stap in mijn leven gezet door mijn eigen bedrijfje te starten. Ook daar krijg ik van Otteline goede begeleiding in. Ik ben een stuk gelukkiger en zelfverzekerder geworden en doe nu eindelijk waar mijn hart ligt.

Vivian (Marketing en Communicatie Manager, Utrecht)

Ik vond mijn coachingstraject bij Otteline heel waardevol. De gesprekken waren heel open, de oefeningen soms best pittig en confronterend. Door de sessies heb ik meer inzicht gekregen in mezelf, waar ik goed in ben en wat ik belangrijk vind in een baan. Dat heeft mij zeker geholpen bij het vinden van een nieuwe en uitdagende functie.

Koen (Trainee bij Rijksoverheid, Brussel)

Aan het einde van mijn traineeship ben ik met Otteline het traject gestart – ik had wel ideeën wat ik kon, maar niet wat ik ermee wilde of waar ik heen wilde. Ik was eigenlijk heel ‘blanco’ in mijn ambities.

Een assertief en op hoog tempo ingezet traject, waarin Otteline op prettige wijze persoonlijk contact legde, heeft mij geholpen concreter te worden over wat ik belangrijk vind in mijn werk. Ik weet beter wanneer ik blij wordt van een project, en hoe ik aan de hand van een vacature of gesprek kan voelen of een baan/bedrijf iets voor mij zou kunnen zijn.

Daarnaast is ook mijn zelfvertrouwen gegroeid gedurende het traject. Dit alles zonder dat er open deuren werden ingetrapt – op een positieve manier is Otteline eigenwijs genoeg om af en toe van het ingezette pad af te wijken en iets voor te stellen dat uit je comfort zone ligt. Dat levert leuke inzichten op.

Otteline is erg betrokken en liet dat ook zien door ook na het traject te blijven helpen in het leggen van contacten.

Anita (Consultant, Utrecht)

Bijna een jaar lang heb ik bij Otteline een coachingstraject gevolgd en heb dit als zeer waardevol ervaren. Het is erg prettig om met een derde te praten over wat je bezig houdt wat werk betreft en dat kun je dan ook weer doortrekken naar je privé –leven.

Door het traject ben ik tot andere inzichten gekomen in vergelijking met de start van het traject. Mijn coachingsdoelstellingen heb ik op een andere manier beantwoord dat ik had gedacht.

Door Otteline word je geconfronteerd op een manier dat je gaat nadenken en (bijna onbewust) aan zelfreflectie doet. Door Otteline ben ik gaan ervaren wie ik zelf ben. Ze is heel erg open, waardoor je jezelf ook open c.q kwetsbaar op kunt stellen.

Het fijne is dat Otteline door haar specifieke doelgroep een vergelijking kan maken, waardoor je zelf een beter referentiekader kunt definiëren en zo meer inzicht krijgt in je sterke en zwakke kanten. En de manier waarop je je sterke eigenschappen op een positieve manier kunt gebruiken in bepaalde situaties.

Ik heb veel over mezelf geleerd en nu is het tijd dat ik mijn ervaringen in de praktijk ga brengen en daar de vruchten van ga plukken!

Sophie (In between jobs, Utrecht)

Ik was op zoek naar antwoorden over wat ik wilde in de toekomst en dit zo concreet mogelijk. Dit heb ik absoluut gevonden bij Otteline. Al vanaf de kennismaking was duidelijk hoe het traject eruit ging zien en dat was al prettig. Otteline geeft met humor inzicht en houdt zo nodig ook zeker de spiegel voor. Ik ben door het traject zekerder geworden als ik straks ga solliciteren. En wat ik heel waardevol vind is het meedenken en het introduceren van mij aan haar netwerk om op die manier oriënterende gesprekken te voeren met mensen uit het werkgebied. Ik heb een mooi ‘werkdocument’ ter voorbereiding op mijn sollicitatiegesprekken. Iets dat ik niet zonder Otteline had kunnen bewerkstelligen.

young professional, young professionals, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, loopbaancoaching, hoe vind ik een baan, ik zoek een baan

Karlien (Journalist, Breda)

Ik vond mijn coachingstraject bij Young People Coaching erg prettig. De sessies werden op mijn persoonlijke wensen afgestemd, waardoor ik niet alleen te weten ben gekomen wat voor werk ik wil doen, maar veel meer inzicht heb gekregen in mezelf. Iets wat ik in de verre toekomst nog zal gebruiken. Otteline is een leuke, spontane en meelevende coach, die precies weet waar ze het over heeft.

Marieke (Makelaar, Utrecht)

Hoe was je situatie voor het coachingstraject?

Mijn carriere begon een herkenbaar patroon te vertonen. Maximaal anderhalf jaar was ik tevreden over een baan, maar daarna begon de twijfel en de onvrede. Iedere keer bleek het niet de baan waar ik gelukkig van werd en kostte de baan mij uiteindelijk meer energie dan hij opleverde.Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Ik heb het coachingstraject als zeer verhelderend, regelmatig confronterend, maar vooral positief ervaren.

Wat heeft het coachingstraject opgeleverd?

Ik heb mezelf in relatief korte tijd ontzettend goed leren kennen zonder dat het is verzand in ‘vage’ gesprekken. Ik heb de sessies als zeer praktisch en effectief ervaren waardoor ik uiteindelijk een pallet aan handige tips heb om mezelf te behoeden voor dezelfde valkuilen.

Natasha (Adviseur in Toerisme, Amsterdam)

Hoe was je situatie eerst?

Ik had een baan waar ik ongelukkig van werd. Geen uitdaging. Niet weten wat ik wel en niet leuk vind in de functie. Voor mij een heel vaag beeld van waar ik nou mee bezig was.

Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Ik vond het heel fijn dat Otteline zo betrokken is. Ik heb er veel van geleerd en ik ben ook heel blij dat ik dit traject gevolgd heb.

Wat heeft het opgeleverd?

Het heeft voor mij ‘grote’ deuren geopend en ik hoef alleen nog maar ‘kleine’ deuren te openen om op mijn eindbestemming te komen. Ik weet wat ik wel en niet leuk vind in een baan en wat er bij mij past.

Caroline (Adviseur ontwikkelingsamenwerking, Laos)

Hoe was je situatie voor het coachingstraject?

Ik was tevreden met mijn baan maar had daarin nog niet duidelijk mijn rol gevonden. Ik ging iedere dag naar mijn werk en haalde daar genoeg voldoening uit, maar deed het niet met passie. Wat waren nu echt mijn sterke kanten en waar krijg ik energie van. Waar ben ik echt goed in en waar juist minder goed. Waar kan ik mijn focus opleggen om het meeste uit mezelf te halen. Wat drijft mij en waarom maak ik bepaalde keuzes.

Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Otteline heeft me in het begin geholpen een duidelijke coachingsvraag te formuleren waarmee we een traject van 9 individuele sessie zijn ingegaan. Dit op afstand via Skype en of telefoon. Ik vond het heerlijk een keer in de zoveel tijd bezig te zijn met mezelf en mijn ontwikkeling. Otteline had me snel door (zelfs zonder elkaar ooit in levende lijve te hebben ontmoet!) en stelde de juiste vragen om mijn persoonlijkheid op papier te krijgen en daarbij ook mijn competenties en drijfveren.

Wat heeft het coachingstraject opgeleverd?

Ik heb nu veel duidelijker in beeld wat mij drijft, wat ik leuk vind en waar ik me op moet focussen. Ik weet wat mij als persoon kenmerkt, waar ik goed in ben en ook wat mijn minder sterke kanten zijn. Ook heb ik gemerkt dat ik een aantal belemmerende overtuigingen heb die me beperken in de keuzes die ik maak en soms tegenzitten dat ik heel dicht bij mezelf blijf en keuzes vanuit mijn hart maak. Hier ben ik me nu veel meer bewust van. Het allerleukst vond ik misschien nog wel om met behulp van verschillende modellen, oefeningen en coachingsvragen inzicht te krijgen in jezelf als persoon!

Karin (Projectmedewerker, Wilnis)

Hoe was je situatie voor het coachingstraject?

Voor ik bij Young People Coaching kwam had ik al heel wat verschillende dingen gedaan. 3 jaar geleden was ik al afgestudeerd en sindsdien had ik 2 verschillende banen gehad en was ik zelfs weer begonnen met een nieuwe studie, een totaal andere! Deze ben ik echter ook weer tijdens het eerste jaar gestopt omdat ook dat niet was wat ik wilde. Maar wat wilde ik dan wel? Ik had werkelijk geen idee meer! Iedereen in mijn omgeving raadde mij aan me bij een uitzendbureau in te schrijven, maar ik zag er inmiddels echt als een berg tegenop om weer aan iets te beginnen waar ik na een maand weer met tegenzin naartoe zou gaan en dit werd steeds erger. Op aanraden van een vriendin ben ik op zoek gegaan naar een loopbaanadviescoach om erachter te gaan komen wat ik dan wel moest doen.

Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Ik heb het coachingstraject zeer positief ervaren. Ik wilde graag praktisch en snel aan de slag en gelukkig bleek het traject precies te omvatten wat ik nodig had. Al tijdens het maken van de opdrachten kwam ik er geregeld achter waar mijn interesses liggen en waar ik in mijn werk ook mee te maken zou willen hebben. Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit traject heb doorlopen.

Wat heeft het coachingstraject opgeleverd?

Niet alleen weet ik nu welke richting ik op wil, ook kan ik dit véél beter uitleggen wanneer dit aan mij wordt gevraagd, hetzij door vrienden of familie, hetzij in een sollicitatiegesprek. Mijn motivatie komt hierdoor veel beter over!Ik heb mezelf wat beter leren kennen en ben me er nu ook bewust van waar ik op moet letten. Ik nam geen genoegen met een baan waar ik niet met plezier naar toe ging en ik ben blij dat ik dit ook niet heb gedaan, ondanks de (goed bedoelde) adviezen van anderen. Ik heb nu een baan gevonden waarvan ik denk dat het echt bij mijn interesses en talenten past. Ik hoop dan ook dat ik over een tijdje nog steeds met plezier naar mijn werk zal gaan!

young professional, loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, loopbaanadvies, young professionals, ik zoek een baan, hoe vind ik een baan

Marion (Junior onderzoeker, Nijmegen)

Hoe was je situatie voor het coachingstraject?

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen met een scriptie afgerond te hebben, kon ik op de Universiteit blijven werken als onderzoeker. Ik hoefde geen bewuste keuzes te maken en alles verliep eigenlijk automatisch. Toch besefte ik op een gegeven moment dat ik meer plezier uit mijn werk wilde halen dan dat ik deed. Het nadenken over een andere functie gaf mij een benauwd gevoel. Ik begon me ook af te vragen of ik wel de juiste studie had gevolgd. Voor dit dilemma ben ik gecoacht door Young People Coaching.

Hoe heb je het coachingstraject ervaren? Wat heeft het opgeleverd?

Door een aantal sessies is voor mij alles duidelijk geworden: de studie past perfect bij mij. Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dit heeft me zelfvertrouwen gegeven en heel veel rust. Ik wil iedereen met, maar zelfs ook zonder dilemma,adviseren om een coachingstraject te volgen bij Young People Coaching. Zij gaan zeer professioneel te werk en weten goed hoe ze je kunnen helpen met het verkrijgen van een beter zelfinzicht.

Sarolta (Notarieel medewerkster, Alkmaar)

Otteline heeft mij door middel van het coachingstraject geholpen te ontdekken wat ik nu eigenlijk wil in mijn leven. Voorheen werden mijn keuzes meer verstandelijk gemaakt. Wat zou logisch zijn om te doen? Wat is qua intelligentie logisch?

Tijdens het coachingstraject werd al snel duidelijk dat de rode draad in mijn leven was dat ik elke keer dingen doe die ik “moet” doen. Ik legde mijzelf van alles op. Bij de vraag wat ik wilde, stond ik niet echt stil, ik hield mijzelf voor dat je leuke dingen beter als hobby kan houden. Verder had ik ook wel last van een flinke dosis faalangst.

Door middel van het coachingstraject heb ik mijzelf beter leren kennen en uiteindelijk was de uitkomst heel verrassend en zeer zeker mogelijk en goed te realiseren. Met dat laatste ben ik nu  bezig, onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en vooral: knopen doorhakken en niet teveel beren op mijn weg zien.

Otteline heeft mij hierbij geholpen, door duidelijk de richting aan te geven maar mij wel zelf antwoord te laten geven op (soms moeilijke) vragen. Af en toe was Otteline ook wel streng, maar dit was dan ook wel nodig om verder te komen. Verder heeft zij mij in laten zien dat niets onmogelijk is .

Laura (Accountmanager, Rotterdam)

Zoekende naar beroepskeuzetesten op internet kwam ik op de website van Young People Coaching terecht. Herkenbaar! Wat wil je precies bereiken? En jaloers op mensen die werkelijk hun passie vinden in hun werk?

Nog wat sceptisch begon ik aan het coachingstraject. Maar hoe lastig soms ook, het is zo leuk om te ontdekken wat er mogelijk is als je buiten bepaalde kaders en hokjes denkt. Daar krijg ik weer veel energie van!

Christel (Medewerker architectenbureau, Haarlem)

Toen ik bij Young People Coaching kwam was ik net op een vervelende manier mijn baan kwijtgeraakt. Ik wist niet goed hoe ik vanuit die situatie verder moest. In het coachingstraject ben ik heel bewust met mezelf bezig geweest, met als resultaat dat ik een andere kijk op mezelf heb gekregen. Er zijn door het coachingstraject veel dingen op zijn plaats gevallen. Ik heb mijn eigenwaarde teruggekregen en daarnaast ook een stuk meer overzicht dan voorheen. Het is heel leuk je eigen vertaling van wie je bent te zien staan in een overzicht.

Daphne (Enquetrice, Leiden)

Otteline van Young People Coaching heeft mij, in relatief korte tijd, enorm goed op weg geholpen. Zij is het levende voorbeeld van het feit dat je je droombaan zelf kunt creëren en daar heel gelukkig van kan worden. Door haar oprechte interesse en groot inlevingsvermogen, voel je je snel op je gemak en kun je, zonder terughoudendheid al je dromen, wensen, verlangens, maar ook frustraties, angsten en onzekerheden op tafel leggen. Waar het nodig is, staat ze wat langer bij bepaalde zaken stil, maar nooit te lang. Haar werkwijze is compleet afgestemd op jou als cliënt en is daarom zeer doeltreffend. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden; een investering die zich dubbel en dwars terugverdient!

young professional, young professionals, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, loopbaancoaching, hoe vind ik een baan, ik zoek een baan

Karin (Receptioniste, Utrecht)

Young People Coaching heeft mij helpen ontdekken wat ik echt belangrijk vind in een baan. Door doeltreffende opdrachten en gesprekken die op mijn situatie zij afgestemd kwam ik steeds een stapje verder. Zo kwam ik er op om mij verder te gaan richten op een eigen onderneming in het verkopen van zelf gemaakte sieraden. Van tevoren had ik niet verwacht dat het begeleidingstraject zo positief uit zou pakken. Ik weet nu dat je van werken juist energie kunt krijgen!

Jan (Accountant, Den Haag)

Ik wilde niet langer zomaar weer in een nieuwe baan rollen en was dan ook op zoek naar passende begeleiding. Toen ik een artikel in Metro las over Young People Coaching sprak me dat gelijk aan en niet veel later ben ik een coachingstraject ingegaan. De sessies hebben me aangezet om uitgebreid stil te staan bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan en hoe een passende baan er dan uit zou zien. Nadat ik niet veel later een passende vacature vond, kon ik in mijn sollicitatiebrief en ook in het gesprek heel goed uitleggen waarom ik deze baan wilde. Kortom, ik heb in een kort tijdsbestek veel geleerd en er echt zichtbaar iets aan gehad.

Charlotte (Consultant, Utrecht)

Mijn eerste baan, leek niet te voldoen aan de verwachtingen die ik er van had, dit maakte dat ik veel twijfelde of ik wel op de juiste plek zat. Dit deed mij besluiten hier bewust mee aan de slag te gaan. De
oefeningen die ik bij Young People Coaching deed vond ik heel leuk om te doen, echt hersengymnastiek. Ze gaven mij veel inzicht. Ik weet nu beter hoe en waar ik een baan moet zoeken die wel bij mij past!

Martinique (Communicatiemedewerker, Zevenbergen)

Ik wist eigenlijk nooit precies wat ik wilde worden, daardoor maakte ik steeds de verkeerde keuzes. Dit deed mij besluiten uit te gaan zoeken waar mijn capaciteiten precies liggen. Door Otteline ben ik mijn grenzen gaan verkennen. Daarachter lag nog een hele wereld die ik voorheen niet zag. Ik heb kwaliteiten ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die bezat! Ook is mij duidelijk geworden dat ik mijn opleiding niet voor niets heb gedaan. Ik kan er veel meer kanten mee op. Met frisse en hernieuwde moed kijk ik nu weer naar de toekomst!

Annemarie (Facilitair Consultant, Utrecht)

Door Otteline ben ik erachter gekomen dat je dromen ook kunt realiseren ook al lijken die op dat moment nog ver weg. Door kleine stapjes te nemen en er tegelijkertijd ook echt voor te gaan en keuzes te maken kom je er uiteindelijk wel. De sessies hebben me geleerd deze keuzes te maken, omdat je jezelf veel beter leert kennen kun je keuzes maken die ook echt vanuit jezelf komen. De sessies waren erg prettig en het is fijn dat Otteline (naast de theoretische kennis) ook ervaringsdeskundige is, ze begrijpt je gevoel hierdoor erg goed. Elke sessie draagt uiteindelijk bij aan het eindresultaat; in mijn geval een totaal andere baan waar ik het enorm naar mijn zin heb!

young professional, young professionals, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, loopbaancoaching, hoe vind ik een baan, ik zoek een baan

Marianka (Stafmedewerker, Utrecht)

Dankzij de gesprekken met Otteline sta ik dichter bij mezelf en maak ik meer bewuste keuzes. Ik weet waardoor ik gedreven word en, misschien nog wel belangrijker, welke overtuigingen daar onder liggen. Dit biedt veel houvast, zowel in werk-als privé-situaties. Ik heb Otteline als zeer professioneel en integer ervaren. Samen hebben we heldere doelen gesteld, waar we vervolgens heel concreet aan gewerkt hebben. Met de nodige humor zorgt Otteline indien nodig voor relativering, erg prettig! Al metal was het voor mij een heel waardevol traject. Het was een mooi cadeau aan mezelf. Ik zou bijna zeggen: ‘jammer genoeg heb ik mijn doelen voor nu bereikt’. Ik ga het missen!

Rick (Marketeer, Rotterdam)

Ik kwam bij Young People Coaching omdat ik erachter was gekomen dat mijn werk eigenlijk totaal niet bij mij paste. Ik wilde totaal iets anders, maar wat dan wel? Het coachingstraject vond ik leuk en nuttig tegelijkertijd. Het heeft me een concreet toekomstplan opgeleverd, waar ik heel tevreden over ben!

Amanda (Adviseur, Utrecht)

Door de coachingssessies heb ik meer zelfinzicht in mijn persoonlijkheid, mijn wensen en capaciteiten. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen door die inzichten. Ik ben er heel tevreden over!