Welke droom jaag jij na?

 

 

Laatst was hij weer op TV de film ‘Pursuit of Happiness’. Ik vind dit zo’n mooie, inspirerende film. Het is een prachtig voorbeeld van hoe je met doorzettingsvermogen je dromen, ook al lijken ze nog zo onrealistisch, kunt verwezenlijken!

Wanneer het bij mij af en toe tegen zit en dan is het nog lang niet zo erg als in de film ;-) , dan denk ik aan deze film en dat geeft me  de kracht om door te gaan.

Ken jij deze film al, wat vind je ervan? Heb je andere films die je inspireren en waar je kracht uit put? En welke droom jaag jij na? Ik vind het leuk als je het met mij deelt!

Geniet van deze mooie dag!

Hartelijke groeten,

Otteline Asselbergs

Deel dit bericht:FacebookTwitterLinkedInEmail

4 Reacties op Welke droom jaag jij na?

 • Mark schreef:

  Hoi Otteline,

  Pay it forward… vind ik qua gedachte een hele aansprekende film.
  Verder is Dead Poets Society een van mijn favorieten!

  The Bucket List staat nog op mijn lijstje om te kijken. Is dit een aanrader?

  Vrolijke groet,
  Mark

 • Martinique schreef:

  Hoi Otteline,

  Mijn favoriete film is Twister. Ooit een keer naar Amerika gaan om met een groep te gaan storm chasen is een droom die hoog op mijn lijstje staat en steeds dichterbij komt. Afgelopen zondag heb ik nog de hand mogen schudden van Sean Casey, bekend van het programma StormChasers op Discovery Channel, in het Omniversum in Den Haag net voor de première van zijn Imax-film ‘Tornado Alley’. Als je ziet wat tornado’s kunnen aanrichten, zijn je eigen probleempjes af en toe zo pietluttig dat je die meteen vergeet.
  Overigens is de film niet de aanleiding dat ik een keer wil gaan storm chasen. Het weer fascineert mij nu eenmaal!

  Groetjes, Martinique

  • Otteline schreef:

   Hi Martinique,

   Bedankt voor je reactie! Wat gaaf dat je hem hebt ontmoet, ik kijk ook wel eens naar dat programma en snap wat je bedoelt!

   Hartelijke groeten,

   Otteline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>