Wie is jouw voorbeeld, wie bewonder jij?

loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, young professionals, young professional, ik zoek een baan, hoe vind ik een baan, outplacement, cvIk heb meerdere voorbeelden. Een van mijn grote voorbeelden en inspiratiebronnen is Oprah Winfrey, wat zij voor elkaar heeft gekregen, het gemak waarmee ze praat en met iedereen goed overweg kan, vind ik echt bewonderenswaardig. Maar ook dichtbij huis bewonder ik mensen, bijvoorbeeld Lisa Portengen van Smart & Sexy om haar tomeloze energie en haar aanstekelijke positiviteit. Mijn nichtje van negen bewonder ik om hoe zij met haar pas geconstateerde suikerziekte omgaat, mijn vriend bewonder ik om zijn niet aflatende drive en toewijding waarmee hij dieren beter maakt, Monique Rosier om haar authenciteit en kracht, mijn jaargenootje om hoe zij met haar (nog) onvervulde kinderwens omgaat. Tja, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan!

Iemand bewonderen heeft jammer genoeg soms een wat negatieve connotatie, het kan wat weg hebben van iemand op een voetstuk plaatsen en idealiseren. Ik vind het echter juist heel mooi om iemand te bewonderen.

Wist je dat de eigenschappen die je van anderen bewondert vaak eigenschappen zijn die jij zelf ook in je hebt of waar je je in aan het ontwikkelen bent?

Wie je bewondert om welke eigenschappen/ kenmerken kan dus ook veel over jou zelf vertellen!

Heb jij een voorbeeld, iemand die je bewondert en/of die jou inspireert? Ik ben benieuwd en vind het leuk als je het met mij wilt delen!

Ik wens je een fijne dag!

Hartelijke groeten,

Otteline Asselbergs

Deel dit bericht:FacebookTwitterLinkedInEmail

1 Reactie op Wie is jouw voorbeeld, wie bewonder jij?

  • lisa Portengen schreef:

    Lieve Otteline,

    wat fijn om te lezen dat ik een van jouw helden ben. Ik ben blij dat ik je kan inspireren en helemaal waar, je herkent gewoon jezelf in mij. En andersom. Mooi wat je doet en ik wens je ook heel veel geluk en succes. Go Smart&Sexy girl.

    Liefs, Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>